ANKARA / GÖLBAŞI - Halise Arslan Özel Eğitim Anaokulu

Ali KAPTANOĞLU - Okul Müdürü

1976 yılında Konya Ilgında doğdu. İlkokul Ortaokul ve Lise Öğrenimini Ilgın’ın Aşağıçiğil kasabasında tamamladı. 1995 yılında başladığı Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği alanından 1999 yılında mezun oldu ve İstanbul Sarıyer’de öğretmenlik görevine başladı. Askerlik görevini 2000-2001 yılları arasında Tunceli Hozat 51. İç Güvenlik Tugayı’nda yedek subay olarak tamamladı. İstanbul, Tekirdağ ve Ankara’da özel eğitim ve temel eğitime bağlı okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2015-2017 yılları arasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünde çalıştı. Özel eğitim alanında yurtiçi ve yurtdışında rapor hazırlama ve proje eğitimlerinde görev yaptı. Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere ve yetişkinlere yönelik kulüplerde yöneticilik ve antrenörlük görevlerinde gönüllü olarak yer aldı. 2020 yılında Kurucu Müdür olarak başladığı okulumuzdaki görevine Okul Müdürü olarak devam etmektedir.